Institutet på Malmö Konsthall #3 As hell is all around us, pain will be your guide. 07.12 2014 kl 15.00

Den 7/12 kl 15.00 så är det konsert med Lovac med musik från deras nya album, The Fish & The Fist.

Musik har alltid haft ett stort inflytande på Institutets scenframträdanden. I hjärtat av detta finns bandet LOVAC (Andreas Catjar, Martin Krall, Erica Li Lundqvist and Anders Carlsson) som firar släppet av sitt nya album: The Fish & The Fist (Soleilmoon, USA)/ Music has always had a major influence on Institutet stage performances. At heart of that spirit is the dark folk band LOVAC (Andreas Catjar, Martin Krall, Erica Li Lundqvist and Anders Carlsson) now celebrating the release of a new album: The Fish & the Fist (Soleilmoon, USA)

Skivan finns att köpa direkt från Soleilmoon eller från iTunes.

Du kan också lyssna på skivan via Spotify.

Detta blir tredje delen av Institutets medverkan på utställningen THE ALIEN WITHIN – A living laboratory of Western society 14.11 – 1.3 2015 på Malmö Konsthall.