Institutet på Malmö Konsthall #4 Daddy is not dead, he just changed his tactics.

Den 17/12 kl 19.00 så är det premiär för performance föreställningen Evil in Lümmelberga (del 1) av Institutet.  Institutet fortsätter sitt undersökande som en del av utställningen THE ALIEN WITHIN – A living laboratory of Western society.

En dröm om överträdelsen, längtan efter att något ska hända som bryter status quo. Institutet försöker med serien Evil in Lümmelberga förstå provokationens funktion i det institutionella rummet. I denna första del etableras systemets nödvändiga positioner, deras inbördes beroenden och njutningar. Pojken gör hyss, förvandlas till sin egen far och jagar sig själv. Drängen sover, drömmer att han är pojken. Pigan vet inte om att hon inte existerar. Prästen talar, säger sanningen.

Medverkande: Ervik Cejvan, Anders Carlsson, Linnea Carlsson, Erica Li Lundqvist och Christoffer Nordholm.  Musik av: Andreas Catjar, Eriva Li Lundqvist och Christoffer Nordholm. 

Konsthallen har öppet mellan 11-21. 
Föreställning kl 19.00 Föreställningen varar ca 40 m Detta blir fjärde delen av Institutets medverkan på utställningen THE ALIEN WITHIN – A living laboratory of Western society 14.11 – 1.3 2015 på Malmö Konsthal