Sverigepremiär för It´s never too late. 21-22 september på Inkonst

Dans utan skam på ett glittrande spökdisco

Tretton discokulor, en spökgunga och skor som går av sig själva på ett övergivet dansgolv när en musiker och en dansare byter roller för att reda ut hur man gör för att gå vidare efter ett trauma.

På ett övergivet disko, en plats som är dammig och mörk, blinkar en ficklampa. Där finns musik från 80-talet och gothiga kläder, svett och sorg. Två figurer som dansar solo och tillsammans, sjunger, live-improviserar musik och berättar berättelser om att vilja men inte förmå. Vad händer när man inte passar in i kategorierna? När man stressar och pressar för att nå perfektion och leva upp till förväntningar, men faller pladask? På scen karvas det ut en plats där svaret på de frågorna kan bli “Bara dröm, som om det var möjligt: dansa utan skam”.

It’s never too late är en föreställning där musikern Andreas Catjar och dansaren Andriana Seecker byter och delar roller med varandra på scen. Livemusik, dans och magisk scenografi blandas i ett berättelse om barndomens spöken som lever i oss, kroppstrauman och hur man ta sig fram trots att man inte passar in.

På scen/koreografi/musik/scenografi/kostym: Andreas Catjar och Andriana Seecker
Dramaturg: Jeannine Simon
Konstnärlig konsult: Anders Carlsson, Jeannine Simon
Grafisk form: Elise Catjar
Foto: Felix Gebhard och Institutet

I samarbete med: Ballhaus Ost. Med stöd av: Kulturrådet, Teak Theatre Academy Helsinki och Theaterhaus Berlin Mitte. Tack till: Erica Li Lundquist

Spelas: 21–22/9 2017 kl 19.00 på Inkonst, Bergsgatan 29, Malmö
60 min, engelska
Biljetter: 160/110:- Förköp på Kulturcentralen

English